Actualitate
Șase studenți ai Facultății de Automatică vor reprezenta România la Shenzhen

Şase studenți ai Facultăţii de Automatică din Craiova vor reprezenta România în China, la faza internaţională a Concursului Huawei ICT Competition. Studenţii au obţinut locul întâi la faza națională a competiției, desfășurată între 18-24 februarie iar astăzi au fost premiaţi la Institutul de Cercetare din Craiova (INCESA).

Concursul  Huawei ICT Competition este o platformă pentru Academiile Huawei (Huawei Authorized Information and Network Academy HAINA) , un program care oferă studențiilor instruire în domeniul rețelelor de calculatoare. Victor Criciotoiu, Anamaria Lilea, Theodor Stănică, Cosmin Petcuşin, Raluca Robu şi Claudiu Ştefănescu sunt cei şase studenţi care vor reprezenta Româniae în Shenzhen, China, unde se va desfășura faza finală a concursului Huawei ICT Competition. Meritele celor şase tineri au fost recunoscute astăzi la festivetatea de premiere, care a avut loc la INCESA. Ei au concurat cu studenţi de la cele mai bune facultăţi din ţară. Au fost împărţiţi în două grupe, au învăţat cum să lucreze în echipe, obţinând astfel primele trei locuri. Tinerii vor reprezenta Romania în China, în luna mai, unde vor interacționa cu studenți din toată lumea. În primele zile ei vor participa la traininguri, iar apoi va urma faza finală a concursului.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.