Actualitate
Ateliere creative-“Eu sunt România”

“Casa Băniei” - Secția de Etnografie a Muzeului Olteniei Craiova, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Dolj, organizează în spațiul său interactiv, din str. Matei Basarab nr. 16, în zilele de 26 și 28 noiembrie, începând cu ora 14:00, atelierele creative “Eu sunt România”, coordonate de către muzeograf Maria-Diana Călin.

Activitățile se derulează în cadrul proiectului cultural “Ateliere de țesut și cusut”  - o modalitate nonformală de învățare pentru cei mici, în cadrul unei educații moderne interdisciplinare, unde etnografia, istoria, arta și joaca se întâlnesc pentru petrecerea unui timp de calitate la “Casa Băniei”.

Participanții la proiectul cultural sunt elevii clasei a III-a C de la Școala Gimnazială Mircea Eliade” Craiova, coordonați de profesor învățământ primar Elena Gavrilă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.