Actualitate
Au fost prinși băuți la volan

În ziua de 23 octombrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Pașcani, din Craiova, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că, un bărbat de 32 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Pașcani, din localitate, ar fi acroșat un autoturism parcat regulamentar. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

În ziua de 23 octombrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Izvorul Rece, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru  recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

În cursul nopții trecute, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au depistat pe strada Victoriei din localitate, pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Galiciuica, care  conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cel în cauză  fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.