Actualitate
Au furat mai mulți arbori / Infracțiuni la regimul silvic

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați cu privire la faptul că, din zona unei păduri din comuna Valea Stanciului, au fost sustrași mai mulți arbori.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din cercetările efectuate au stabilit că arborii ar fi fost sustrași de 2 bărbați de 18 și 31 de ani, din Valea Stanciului, care apoi i-ar fi vândut unui alt bărbat din localitate. 

Într-un alt caz, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizați de un pădurar, care a depistat doi bărbați care se aflau în pădurea Verbița și sustrăgeau material lemnos.

Cei doi au fost identificați de polițiști, fiind vorba despre un bărbat de 30 de ani și unul de 46 de ani, ambii din comuna Verbița.

În ambele situații, polițiștii continuă cercetările în cadrul unor dosare penale întocmite pentru comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept și sustragere de material lemnos

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.