Actualitate
Au încins chef la Panoramic,dar i-a “călcat” poliția

Mai multe persoane au fost sancționate cu amenzi după ce au luat parte la un eveniment privat, organizat într-un local din zona Hanul Doctorului.

“Ieri seară, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la  faptul că la un restaurant din Craiova este organizat un eveniment privat la care participă mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii unde au identificat un bărbat de 46 de ani, din Craiova în calitate de organizator al petrecerii care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2500 lei, conform prevederilor Legii 55 /2020. De asemenea, poliţiştii au identificat 17 persoane participante, care au fost sancționate contravențional pentru participarea la petrecere în spațiu închis și neportul măștii de protecție conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare totală de 25.000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Verificări în tot județul

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. La aceste activităţi au participat peste 450 de efective. În cadrul acţiunilor, poliţiştii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 100 de societăți comerciale, 120 de locaţii de interes, 270 de mijloace de transport, fiind legitimate totodata aproximativ 3.900 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 156 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 26.000 de lei, din care 136 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.