Actualitate
Au murit după ce au fost consultaţi la o clinică privată de pe Calea Bucureşti

În această seară, polițiști din cadrul Secției 3 Politie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Calea Bucuresti din Craiova, în fața unei clinici medicale, se aflau două echipaje din cadrul ISU Dolj, care efectuau manevre de resuscitare a unui bărbat de 79 de ani, din Craiova, însă fără rezultat, fiind din pacate, constatat decesul acestuia.

 

De asemenea, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta clinicii respective,  a decedat o femeie de 66 de ani, din Strehaia.
Femeia figura în evidențele medicale cu afecțiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului.

Trupul bărbatul de 79 de ani, fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabirea cu exactitate a cauzei decesului.
În această cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.