Actualitate
Au plonjat cu mașina în râul Olt

În dimineața zilei de astăzi Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment ce a avut loc în localitatea Cornetu

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe DJ703P din direcția Perișani către DN7, iar la intrarea pe podul ce traversează râul Olt, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă căzând în albia râului Olt, la o diferență de nivel de 20 de m. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 25 de ani și a pasagerului de 19 ani, ambii din comuna Perișani. Cei doi tineri au fost conștienți cu taumatisme. Ei au fost transportați la spital.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.