Actualitate
Au spart geamurile blocului în care petrecuseră până dimineața

Șase tineri care au petrecut până în zori, într-un bloc din cartierul Craiovița Nouă, din Craiova, sunt acuzați de poliţişti de distrugere. Aceștia s-au ales cu dosar penal după ce, la plecare, au spart geamurile de la casa scării. 

"În dimineața zilei de 9 ianuarie , în jurul orei 09.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul că un grup de tineri a distrus trei geamuri de la casa scării, într-un bloc din cartierul Craiovita Nouă.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind faptul că un grup de șase tineri, din Craiova, ar fi participat  la o petrecere în blocul respectiv, iar în această dimineață, la plecare, ar fi distrus trei geamuri de la casa scării.
Poliţiştii efectuează cercetări, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunii de distrugere", au declarat reprezentanții IPJ DOLJ. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.