Actualitate
Au venit la oraș înarmați până în dinți

Trei tineri sunt acuzați de oamenii legii de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și port fără drept de obiecte periculoase, după ce au fost depistați, într-un parc din Craiova, având asupra lor un cuțit tip briceag cu lungimea 22 cm, un pistol din categoria celor neletale, un încărcator cu 3 cartușe și un cuțit tip briceag cu lungimea de 20 cm.

Luni, 17 august, o patrulă de siguranță publică formată dintr-un polițist din cadrul Secției 5 Poliție Craiova și un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au depistat un tânăr de 27 de ani, din Segarcea și 2 tineri, de 22 respectiv de 23 de ani, ambii din comuna Întorsura, bănuiți de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și port fără drept de obiecte periculoase.

 

Cei în cauză, au fost depistați într-un parc special amenajat din Craiova, în timp ce dețineau asupra lor fără drept, un cutit tip briceag avand lungimea 22 cm, un pistol din categoria celor neletale, avand în încărcator 3 cartușe și un cutit tip briceag cu lungimea de 20 cm.

Bunurile au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiteterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și port fără drept de obiecte periculoase, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.