Actualitate
Autori reţinuţi pentru furt din locuinţă

În ziua de 12 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, în urma cercetărilor efectuate, au identificat autorii unui furt comis, în perioada 26.05.2018-02.06.2018, din locuința unui bărbat din Craiova de unde au fost sustrase mai multe bunuri (electronice şi electrocasnice).

Polițiștii secției, cu sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Dolj, precum și al lucrătorilor din cadrul I.J.J. Dolj, au efectuat 2 percheziții domiciliare la imobile situate în municipiul Craiova.

În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe bunuri (televizoare, frigider, casetofoane auto, electronice și electrocasnice, ș.a.), care provin din săvârşirea infracţiunii de furt, acestea fiind restituite persoanei vătămate. În cauză a fost continuată urmărirea penale față de doi suspecți, un bărbat de 25 ani și o femeie de 19 ani, ambii din Craiova, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 Faţă de bărbat s-a dispus măsura reținerii pe o perioada de 24 ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând, în cursul acestei zile, să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar femeia va fi prezentată magistraţilor craioveni cu propunere de arest la domiciliu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.