Actualitate
Bănuit de producerea unui accident auto mortal

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din comuna Terpezița, bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

 

În ziua de 02 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul pe DJ 552E, pe raza comunei Bucovăț, satul Sărbătoarea a avut loc un accident de circulație iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului. 

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care au stabilit că o femeie de 82 de ani, din comuna Bucovăț, care s-ar fi deplasat pe acostamentul drumului, ar fi fost lovită de un autoturism, care ulterior ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma evenimentului rutier, din păcate femeia a decedat.

În urma activităților de cercetare efectuate de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova împreună cu polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț, a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier precum și conducătorul auto în persoana unui tânăr de 26 de ani, din comuna Terpezița, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Tînărul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat un rezultat negativ, fiind condus totodată la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma probatoriului administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și întrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, iar în cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost prezentat instantei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.