Actualitate
Bărbat arestat după ce a lăsat o minoră însărcinată

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au arestat un bărbat de 69 de ani, din Verbița, pentru infracțiunea de act sexual cu un minor în formă continuată.

"Din cercetările efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., a rezultat faptul că, în perioada 2017-2019, bărbatul respectiv ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, în vârstă de 14 și 16 ani, ambele din comuna Verbița.

 

De asemenea, în urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an.

 

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi, tot în cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.