Actualitate
Bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de act sexual cu minor, arestat preventiv

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt – Secţia 3 Poliţie Rurală Corabia, au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că, la data 24 ianuarie a.c., fiica sa de 12 ani aplecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma investigațiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Corabia, minora a fost identificată la locuinţa unui tânăr de 22 de ani, din comuna Giuvărăşti, declarând poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

 

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de minoră, cercetările au fost continuate, la data de 26 ianuarie, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, iar la data de 27 ianuarie a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Acesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.