Actualitate
Bărbat căutat internațional pentru o tâlhărie, prins la furat

Un bărbat de 42 de ani, din Ploieşti, urmărit la nivel internaţional, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost prins de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, la scurt timp după ce ar fi comis infracţiunea de tentativă la furt calificat.

Miercuri, 15 septembrie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați încearcă ușile apartamentelor dintr-un bloc din Craiova. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care, în urma căutărilor efectuate au depistat în casa liftului, la demisol, un bărbat de 42 de ani, din Municipiul Ploiești, judeţul Prahova. De asemenea, în zona exterioară a blocului, polițiștii au găsit o borsetă în care se aflau mai multe seturi de chei, care ar fi fost pierdute de celălalt bărbat în timp ce acesta fugea pentru a-și asigura scăparea. Bărbatul de 42 de ani a fost condus la sediul secției pentru audieri, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Astfel, cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării celui de-al doilea bărbat, în această cauză fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.