Actualitate
Bărbat căutat pentru furt în Italia, depistat de polițiști

Un bărbat de 37 de ani, din Craiova, a fost depistat de polițiștii craioveni, după ce autoritățile italiene au emis unui mandat european de arestare pe numele acestuia pentru mai multe furturi. Bărbatul a fost introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Joi 22 august, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au depistat un bărbat de 37 de ani, din Craiova, pe numele căruia a fost introdusă o semnalare în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Italia, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. În acest sens, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au preluat sub escortă persoana urmărită şi au prezentat-o unităţii de parchet, care a emis pe numele acesteia ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Bărbatul a fost introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.