Actualitate
Bărbat cu permisul anulat, prins de polițiști după o urmărire pe străzile Craiovei

Un bărbat de 41 de ani, din Craiova, a fost prins de polițiștii craioveni, după ce acesta a înercat să fugă la vederea autospecialei de poliție. Oamenii legii au reușit să îl oprească în trafic și au constatat că cel în cauză avea permisul suspendat, astfel că, în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Joi, 9 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au observat, pe Calea Bucuresti, un autoturism al cărui conducător, la vederea autospecialei de poliție, a schimbat brusc direcția de mers, virând pe strada Păuniței. Oamneii legii au pornit în urmărirea acestuia, reuşindu-se oprirea în trafic. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul era condus de un bărbat de 41 de ani, din Unirea, care avea permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.