Actualitate
Bărbat decedat, găsit în Brazda lui Novac

În dimineața acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac, a fost găsit un bărbat decedat.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind identitatea celui în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Craiova. De asemenea, din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi căzut de la etajul 5 al blocului respectiv. 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.