Actualitate
Bărbat din Lugoj, reținut pentru furt

Un bărbat de 32 de ani, din Lugoj, a fost reținut de polițiștii craioveni, după ce dispeceratul unei filme de pază a sesizat că în incinta unui local de alimentaţie publică ar fi pătruns persoane necunoscute. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat un bărbat de 32 de ani, din Lugoj, judeţul Timiș, asupra căruia a fost găsită suma de 1.500 de lei, sumă pe care ar fi sustras-o din localul respectiv. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore,  iar în cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

„În noaptea de 24 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de dispeceratul unei firme de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui local de alimentaţie publică din localitate. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în local, iar din interior ar fi fost sustrasă suma de 1.500 de lei. În urma verificărilor efectuate, în noaptea respectivă poliţiştii au depistat un bărbat de 32 de ani, din Lugoj, judeţul Timiș, asupra căruia a fost găsită suma de 1.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi restiuit persoanei vătămate, iar cercetările au fost demarate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 19/20 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi sustras şi un telefon mobil, care se afla în interiorul unei agentii imobiliare din Craiova. În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore bărbatul respectiv, iar în cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.