Actualitate
Bărbat găsit de polițiști după ce se pierduse pe un câmp

Polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, cu ajutorul câinilor de căutare, salvare și prelucări urme TAMA și VAG au găsit un bărbat de 79 de ani, din Sadova, care se pierduse pe câmp.

"Căutările bărbatului au început încă de seara trecută, când polițiștii Postului de Poliție Sadova au fost sesizați de o tânără de 16 ani cu privire la faptul că bunicul ei de 79 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Activitățile de căutare s-au desfășurat în extravilanul localităților Sadova, Dobrești și Căciulești, pe o rază de aproximativ 20 de km2, iar la acestea au participat și echipaje din cadrul Poliției Orașului Bechet și Poliția de Frontieră Bechet, care a folosit un echipament de termoviziune.

În final, cu ajutorul celor doi câini de căutare, salvare și prelucrări urme TAMA și VAG, conduși în teren de doi polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, bărbatul a fost găsit pe un câmp din extravilanul satului Căciulești, fiind întins pe pâmânt, conștient, dar dezorientat și cu răni în zona picioarelor.

În continuare, acesta a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind totodată preluat de familie", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.