Actualitate
Bărbat identificat de polițiști după ce ar fi comis infracțiunea de furt

Ieri, 12 octombrie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Bratovoești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. De asemenea, 

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în ziua de 9 octombrie a.c., cel în cauză ar fi sustras o bicicletă care aparține unei femei de 39 de ani, din Craiova, lăsată nesupravegheată de fiul său pe o stradă din localitatea Bulzești, în fața locuinței unui prieten, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

Bicicleta a fost recuperată și predată persoanei vătămată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmand ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.