Actualitate
Bărbat reținut de polițiști

Ieri, 6 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea au reținut pentru pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din Cerăt, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal  şi rele tratamente aplicate minorului.

În ziua de 06 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca s-au deplasat la domiciliul unui bărbat din comuna Cerăt, pentru a acorda sprijin unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Dolj, în vederea efectuării unei anchete sociale.

Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu, însă polițiștii au constatat faptul că, cele 3 fiice minore ale acestuia, de 3, 4 și 6 ani, erau lăsate nesupravegheate, închise în locuință.

Ulterior cel în cauză a fost depistat de polițiști pe raza comunei Cerăt și condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi rele tratamente aplicate minorului, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.