Actualitate
Bărbat reținut după ce a încălcat un ordin de protecție

Miercuri, 17 februarie, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 37 de ani, din comuna Valea Stanciului, bănuit de comiterea infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie.

Bărbatul ar fi încălcat în cursul zilei de ieri, de trei ori ordinul de protecţie emis de instanţa de judecată în data de 11 noiembrie 2020, prin care i se interzicea să se apropia la o distanță mai mică de 50 m față de locuința fostei sale concubine, în vârstă de 29 de ani, din comuna Valea Stanciului, pe o durată de 6 luni de la data emiterii ordinului de protecţie.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecţie.

Astfel, în baza probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.