Actualitate
Bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au descoperit în autoturismul unui bărbat de 50 de ani din Craiova, cantitatea de 5.000 pachete de ţigări care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal. Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reţinerii.

Ieri, 10 mai, ora 22.30, în urma valorificării unor date de interes operativ, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, cu sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 50 de ani, din Craiova,  care deținea în autoturismul personal cantitatea de 5.000 pachete de ţigări (100.000 de țigarete) care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal. Întreaga cantitate de țigări precum și autoturismul au fost indisponibilizate, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj. În cursul zilei de azi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.