Actualitate
Bărbați cercetați pentru tăiere ilegală de arbori

Ieri, 12 octombrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Bucovăț au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane au tăiat arbori dintr-o pădure privată situată pe raza comunei Vela.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au găsit 4 bărbați cu vârste  cuprinse între 19 și 43 și o tânără, de 26 de ani, care încărcaseră într-un utilaj agricol ( tractor + remorcă) 5 arbori, cu dimensiunile la cioată cuprinse între 34 și 55 cm, despre care au declarat că i-ar fi tăiat din pădurea care aparține socrului unuia dintre bărbații gasiți la fața locului, fără a deține documente legale în acest sens.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori , faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 46/2008.

 

 

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.