Actualitate
Băut la volan

Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

„În noaptea de 9/10 septembrie, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat, pe strada Snagov, un tânăr de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior persoana în cauză a fost transportată la spital, unde i s-au recolat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, au declșarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.