Actualitate
Băut la volan

Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

„În noaptea de 9/10 septembrie, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat, pe strada Snagov, un tânăr de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior persoana în cauză a fost transportată la spital, unde i s-au recolat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, au declșarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.