Actualitate
Biciclist accidentat mortal, în comuna Catane

Un biciclist de 59 de ani, din Catane, și-a pierdut viața după ce a fost accidentat de un șofer care circula regulamentar pe DN55A, la ieşire din comuna Catane către Negoi. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Luni, 29 iunie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au fost sesizați cu privire la faptul că, pe  DN 55 A, la ieşire din comuna Catane către Negoi, s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast și  poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești care au stabilit că un bărbat, de 59 de ani, din comuna Catane, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 55 A, la ieșirea din comuna Catane, către Negoi, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Catane, care se angajase regulamentar în depășirea sa.
În urma accidentului, din păcate, biciclistul a decedat.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.