Actualitate
Bicicliștii și pietonii, în vizorul polițiștilor

Polițiștii rutieri au aplicat sancțiuni de peste 10.000 de lei, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor de circulație generate pe fondul indisciplinei manifestate în trafic de către bicicliști și pietoni. Oamenii legii au aplicat 98 de sancţiuni contravenţionale, 45 dintre acestea fiind aplicate pietonilor, cinci bicicliștilor şi 48 altor participanţi la trafic.

„Marți, 14 ianuarie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate pe fondul indisciplinei manifestate în trafic de către bicicliști și pietoni. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 98 de sancţiuni contravenţionale, 45 dintre acestea fiind aplicate pietonilor, cinci bicicliștilor şi 48 altor participanţi la trafic. Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 10.000 de lei. În cadrul acţiunii au fost reținute cinci permise de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare. Tot ieri, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Bechet au organizat o acţiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, în comuna Dobrești, la care a participat şi un reprezentant RAR Dolj. În cadrul acţiunii au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, 23 dintre acestea vizând defecţiuni tehnice. Ca măsuri complementare, au fost reţinute două permise de conducere şi retrase cinci certificate de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 10.000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.