Actualitate
“Cântăreții din Bremen” şi “Jocuri Magice”, în weekend la “Colibri”

La sfârşitul acestei săptămâni, Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri” pune în scenă două spectacole îndrăgite de toţi spectatorii, de la mic la mare:  “Cântăreții din Bremen” şi “Jocuri Magice”.

Sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 18:00 ne bucurăm de “Cântăreţii din Bremen”, într-o dramatizare de Patrel Berceanu după Fraţii Grimm, în regia artistică a lui Valentin Dobrescu. Muzica îi aparţine lui Alin Macovei-Moraru, iar scenografia Mirelei Tofan. În distribuție regăsim actorii: Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

Duminică, 12 noiembrie, de la ora 11.00 este prezentat „Jocuri magice”, un spectacol interactiv despre prietenie şi valorile ei. Toate acestea sunt aduse în faţa copiilor, părinţilor şi bunicilor de actorii Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regizorul spectacolului este Titus Jukov, iar scenografia este o creaţie semnată Vladimir Cantor.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.  Preţul unui bilet este 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.