Actualitate
Căutat pentru o tâlhărie, depistat de polițiști

Un bărbat de 37 de ani,  din comuna Caraula,  pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru tâlhărie, a fost depist de polițiști în Craiova și încarcerat în vederea extrădării. 

"Joi, 2 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, în colaborare cu polițiști din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa, au depistat pe raza Municipiului Craiova, un bărbat de 37 de ani,  din comuna Caraula.

Pe numele bărbatului, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea unor infracţiuni de tâlhărie pe teritoriul acestui stat.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.