Actualitate
Bărbat căutat pentru o tâlhărie, depistat de polițiști

Un bărbat de 42 de ani, din Craiova, a fost prins de polițiștii rutieri, după o urmărire pe mai multe străzi din oraș. Pe numele acestuia fusese emis un mandat de arestare de 3 și 6 luni închisoare pentru tâlhărie calificată. Bărbatul a fost încarcerat în penitenciar

Marți, 2 iunie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus pe strada Teilor, din Craiova, de un bărbat.

Întrucât conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat de polițiști s-a procedat la  urmărirea autoturismului, care a efectuat virajul pe strada Trandafirului, polițiștii pierzând pentru scurt timp contactul vizual cu acesta.

Autoturismul a fost depistat ulterior pe o altă stradă, însă la volan a fost identificată o femeie de 39 de ani, din Slatina.

În apropiere, poliţiştii de la rutieră l-au identificat însă şi pe cel în cauză, care părăsise autoturismul şi încercase astfel să îşi asigure scăparea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din Craiova, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta refuzând totodată recoltarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului fusese emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis și refuzul de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, bărbatul a fost încarcerat în penitenciar.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.