Actualitate
Căutat pentru un jaf armat în Belgia, prins de polițiști

Un bărbat de 41 de ani, din Bistreț, a fost localizat și prins în Craiova, acesta fiind căutat de autoritățile din Belgia după ce ar fi comis un jaf armat. Bărbatul, care are pe numele său emis un mandat european de arestare, face parte dintr-un grup infracţional organizat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie extrădat în Belgia.

„Miercuri, 18 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, împreună cu cei ai Poliţiei Municipiului Băileşti, au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 41 de ani, din Bistreţ, pe numele căruia autorităţile din Belgia au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, în vederea extrădării. Cel în cauză este bănuit că ar fi comis, pe teritoriul Belgiei, infracţiunea de jaf organizat sau armat, făcând parte totodată dintr-un grup infracţional organizat. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.