Actualitate
Cercetaţi pentru tâlhărie calificată

În cursul zilei de ieri, 18 octombrie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au efectuat 2 percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri de 19 și 20 de ani, din Coțofenii din Dos, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

În noaptea de 29 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 38 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se deplasa pe Bulevardul Dacia, a fost acostată de persoană necunoscută, care a împins-o la sol, smulgându-i geanta în care se aflau suma de 120 de lei, actele de identitate și cheile de la locuință și autoturism.

Imediat, polițiștii au demarat cercetările pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, stabilind că cei doi tineri de 19 și 20 de ani ar fi fost implicați în comiterea faptei respective.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 18 octombrie, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au efectuat 2 percheziții domiciliare în comuna Coțofenii din Dos, la locuințele a doi tineri de 19 și 20 de ani, din localitate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore persoanele în cauză, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.