Actualitate
Cioban arestat pentru crimă

Un bărbat de 38 de ani, din Pielești, a decedat după ce a fost bătut de un cioban angajat la o stână cu care ar fi avut o altercație. În urma cercetărilor, polițiștii au localizat și prins un tânăr de 25 de ani, din Pielesti, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor. Cel in cauza a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

 

 

 

Sâmbătă, 14 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat se afla în stare de inconştienţă, la stâna unde era angajat, din comuna Pieleşti. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti, acesta fiind căzut într-un şanţ și având urme vizibile de violența pe corp. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din nefericire, acesta a decedat. Din verificările efectuate a rezultat că în noaptea de 13/14 septembrie, între victimă şi un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, angajat la aceeaşi stână, ar fi avut loc o altercaţie fizică. Având în vedere cele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Întrucât tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor a fost solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Romane. Astfel, in urma activităților desfasurate, cel în cauză a fost localizat și prins de polițiști în timp ce se afla pe câmp, în extravilanul comunei Terpezita. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor și a dispunerii măsurilor legale ce se impun. La activitățile desfășurate au participat și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale precum și polițiști din cadrul Secției 3 Politie Rurală Bucovăț.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.