Actualitate
Coliziune între doi tineri pe o stradă din Craiova

În seara zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la  faptul că la intersecția strazilor Frații Golești cu cu Bulevardul Dacia, din Craiova, s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-au deplasat polițistii care din primele verificări au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 19  ani, din comuna Podari, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un tânăr de 19 ani, din Craiova.
În urma accidentului, un tânăr de 18 ani, pasager în autoturismul condus de tânărul din comuna Podari a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștient.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor în care s-a produs accidentul.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.