Actualitate
Comerţul neautorizat sub lupa poliţiştilor locali

În zilele de 15.05.2018 și 16.05.2018, polițiștii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, au executat mai multe acțiuni în zona piețelor din municipiul Craiova, în vederea identificării și aplicării măsurilor legale persoanelor care practică comerț neautorizat, în special produse second hand.

De asemenea, s-a acționat și pentru identificarea și sancționarea agenților economici care expuneau marfa în mod nelegal pe trotuarul pietonal din fața magazilor amplasate pe străzile din zona piețelor agroalimentare, perturbând circulația pietonală.

În urma acestor acțiuni au fost depistate și conduse la sediul Poliției Locale un număr de 12 persoane ce expuneau mărfuri pe domeniul public în scopul comercializării  fără a deține autorizațiile / acordurile necesare pentru ocuparea amplasamentelor respective, precum și documente de proveniență a mărfii.

Cu această ocazie au fost aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 12.000 lei și s-a dispus confiscarea bunurilor deținute fără forme legale, după cum urmează: 409 perechi încălțăminte second hand, 125 kg îmbrăcăminte second hand, ceasuri, parfumuri, articole gablonțuri, genți de damă, 49 bucăți produse electrice, electronice și de telefonie mobilă, etc. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.