Actualitate
Compania de Apă Oltenia anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Craiovița Nouă

Compania de Apă Oltenia anunță că miercuri, 21 octombrie 2020, între orele 10:00 – 14:00, în zona cuprinsă între Bulevardul Dacia, Calea Severinului, Strada Pârâului, Strada Constantin Brâncoveanu, Bulevardul Dacia, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă. Întreruperea alimentării cu apă potabilă este necesară în scopul reabilitării prin înlocuire a unui tronson de conductă cu diametrul nominal de 250 mm și a unor vane de sectorizare.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din zona menționată, după cum urmează:

  • Cartierul Craiovița Nouă;
  • Cartierul Cornițoiu;
  • Zona adiacentă Străzii Drumul Industriilor;
  • Calea Severinului, Zona adiacentă Magazinului Brico Depot Craiova.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de alimentare cu apă potabilă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.