Actualitate
Comunitatea mămicilor de pe Facebook a demarat o campanie pentru copiii de la Oncologie

Comunitatea de „mămici și burtici” de pe rețeaua de socializare Facebook a decis să demareze o campanie de strângere de fonduri pentru secțiile de pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova. Banii și bunurile ce urmează a fi strânse vor ajunge și la micuții cu afecțiuni oncologice. 

„Am aflat de la mămici cu o situație mai deosebită, care, din păcate, frecventează saloanele secției de pediatrie și oncopediatrie, că șederea lor și a micuților lor ar putea fi îmbunătățită cu un minim efort din partea noastră, a comunității.  Împreună cu una dintre aceste mămici, am reușit să strângem niște fonduri destul de mici momentan, dar și să obținem donații substanțiale, precum două frigidere noi (nu exista niciunul pentru micii pacienți), 1 aparat de aer condiționat (insuficient pentru cate saloane sunt) și 3 aparate de aerosoli, atât de necesare copiilor internați și câteva lenjerii. Ne dorim din suflet să reușim să achiziționăm și să montăm jaluzele deoarece temperatura poate ajunge și la 42 de grade în saloane, dar și tensiometre,  pulsoximetre, scaune și lenjerii, pentru a face mai ușoară perioada de internare a copilașilor bolnavi”, a declarat Andreea Triță, fondatoarea grupului de Mămici și burtici din Craiova. 
Redacția Lupa și Oltenia TV se alătură campaniei demarată de comunitatea craiovencelor care doresc să dea o mână de ajutor medicilor ce îngrijesc de sănătatea copiilor.
Pentru donații:
Triță Andreea Theodora
ING BANK
Cont: RO85INGB0000999904884204

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.