Actualitate
Condamnat pentru proxenetism, depistat de polițiști

Un bărbat de 37 de ani, din Craiova, condamnat la o pedeapsă de șapte ani și patru luni de închisoare pentru proxenetism și furt a fost depistat de polițiști și încarcerat în penitenciar. 

"Joi, 7 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au depistat un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care a fost condamnat de instanţa de judecată la executarea unei pedepse de 7 ani şi 4 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi furt.

Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar de poliţişti.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 5 Craiova au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis pe numele unui bărbat de 66 de ani, din Giurgiţa, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt. Bărbatul a fost introdus de poliţişti în arestul I.P.J. Dolj", au declarat reprezentanții IPJ DOLJ. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.