Actualitate
Conferința „România investește'

Centrul de Cercetări Bancare și Financiare al Universității din Craiova are deosebita onoare de a vă invita la conferința „România investește", programată să se desfășoare miercuri, 24 mai 2017,la Aula Magna a Facultății de Drept din Craiova (str. Calea Bucuresti, nr. 107 D), cu începere de la ora 10:00.

Centrul de Cercetări Bancare și Financiare al Universității din Craiova are deosebita onoare de a vă invita la conferința „România investește", programată să se desfășoare miercuri, 24 mai 2017,la Aula Magna a Facultății de Drept din Craiova (str. Calea Bucuresti, nr. 107 D), cu începere de la ora 10:00. Evenimentul, organizat în cadrul programului Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor  „Educația financiară - provocări și soluții", este înscris în suita de manifestări care marchează 70 de ani de la înființarea Universității din Craiova. La eveniment vor participa personalități marcante din domeniul financiar-bancar -  Dr. Lucian Anghel, președintele Bursei de Valori București (care va susține prelegerea cu tema „Piața de capital din România - evoluție și perspective") și  Dragoș Neacșu, președintele Erste Asset Management (care va prezenta tema „Proiect România investește").

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.