Actualitate
Consilierul juridic Claudiu Stoica este principalul suspect în cazul omorului de la Malu Mare

Consilierul juridic Claudiu Stoica este cel care l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe craioveanul Lucian Ion Dinulescu, zis Dinu. Stoica era angajat la CET II Craiova, el fiind coleg cu victima până cu puțin timp în urmă.

Claudiu Stoica a fost angajat la Târgu Jiu după ce tatăl său a fost director al SE Târgu Jiu. A fost transferat la CET II Craiova şi aici l-a cunoscut pe Lucian Dinulescu, şi el fiul unui fost director al Complexului de Energie Termică II Craiova. Împreună au mers joi pe malul râului Jiu, în comuna Malu Mare, unde Stoica l-a lovit de mai multe ori cu un cuțit pe Dinulescu. Între cei doi existau mai multe neînțelegeri din cauza unor importante sume de bani pe care autorul le pierduse din cauza victimei. În cursul zilei de astăzi, Claudiu Stoica  va fi prezentat în fața magistraților Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.