Actualitate
Contrabanda cu țigări, în floare. Încă trei persoane au fost reținute de polițiști

Trei persoane au fost reţinute de poliţişti, după ce la locuinţele lor au fost descoperite 3400 de pachete de ţigări fără timbru. Pe lângă pachete, oamenii legii au mai descoperite 35 de pachete cu foițe pentru confecționat țigări şi două aparate de confecţionat ţigări, tip tabachere, toate provenite din contrabandă. Cei trei sunt acuzați de contrabandă calificată, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Peste 3400 de pachete de ţigări, provenite din contrabandă, au fost descoperite de poliţiştii din Calafat în urma unor percheziţii. Trei persoane au fost reţinute în această cauză. "Marți, 14 mai, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat și Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, au efectuat 3 percheziții domiciliare, la locuinţele unor persoane din Băilești. Poliţiştii au găsit 3470 pachete de țigări, diferite mărci, 35 de pachete foițe pentru confecționat țigări şi două aparate de confecţionat ţigări, tip tabachere, toate provenite din contrabandă. Trei persoane (doi bărbaţi de 29, respectiv 52 de ani şi o femeie de 52 de ani), din Băileşti, au fost reţinute pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, în timp ce, faţă de o tânără de 18 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar. Cele trei persoane reţinute au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată", au declarat reprezentaníi IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.