Actualitate
Copiii de la Centrul „Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei au primit Sfânta Împărtășanie

Copiii de la Centrul “Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei au mers în această săptămână la Biserica „Sfântul Nicolae” pentru a primi Taina Sfintei Împărtășanii. Însoțiți de specialiștii Centrului, micuții au cântat colinde și au rostit rugăciuni.

“Ne apropiem de sărbătoarea Nașterii Domnului și ne-am gândit să învățam copiii să se pregătească mai întâi spiritual, prin primirea Sfintei Taine a Împărtășaniei. Așa cum i-am obișnuit în fiecare post, mergem să aprindem o lumânare și să facem o rugăciune pentru noi și pentru familie. Acest lucru poate fi de bun augur pentru viața lor, deoarece ei sunt adulții de mâine, care-și vor aminti momentele rugăciunii făcute din primii ani ai copilăriei. Să nu uitam că Domnul Hristos îi așteaptă, îi primește, Li se Dăruiește și îi binecuvântează pe copii. Dumnezeu sa ne ajute să primim Nașterea Domnului cu liniște, pace și înțelepciune” a declarat asistent social Mohanu Monica, coordonatorul Centrului pentru copii „Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.