Actualitate
Copiii de la Centrul „Aripi de Lumină”, în vizită la Radio Oltenia Craiova

Copiii din cadrul Centrului “Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei, elevi ai Școlii Gimnaziale „Gheorghe Jienescu” Rast, au vizitat săptămâna trecută studiourile Radio Oltenia Craiova.

Copiii au fost  întâmpinați de managerul studioului teritorial de radio, Alexandru Mogoșeanu, și de redactorul-șef adjunct, Isabela Stama-Ioan, prilej cu care au cunoscut echipa de jurnaliști și au fost invitați să vorbească la microfon.  De asemenea, copiilor le-au fost prezentată componența unui studio de radio și li s-a vorbit despre modul în care se realizează emisiunile.  „Mulțumim Radio Oltenia Craiova pentru oportunitatea pe care au oferit-o acestor copii minunați, de a-i cunoaște pe jurnaliști, de a pătrunde într-o lume fascinantă, a radioului. Copiii au participat cu mare interes la această activitate, au fost receptivi, au manifestat curiozitate, au câștigat astfel o experiență de neuitat”, a declarat educator Loredana Nisipașu, din cadrul Centrului „Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.