Actualitate
Coronavirus. Crește numărul persoanelor infectate în Dolj

Numărul persoanelor confirmate cu coronavirus în județul Dolj, a ajuns la 150 de persoane. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate.

Astăzi 12.05.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 

- 342 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu

- 523 de persoane se află în carantină

- 2.228 de persoane au ieșit din carantină

- 13.800 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu

- 86 de persoane vindecate

- 150 persoane confirmate pozitiv

- 2 decese

      Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19. 

      Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, în cursul zilei de ieri, 11 mai, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 680 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 80 de societăţi comerciale.

     Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 32.000 de lei.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.