Actualitate
Coronavirus. Focar la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

Un nou focar de coronavirus a fost declarat în Dolj, la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare, unde au fost confirmate 18 cazuri. Din cei 446 de pacienți și 337 de persoane angajate, au fost confirmați patru pacienți și 14 persoane din cadrul personalului. 

Prefectului județului Dolj, Nicușor Roșca, a efectuat, vineri, 28 august 2020, o vizită la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, unde au fost confirmate, până la această dată, 18 cazuri de coronavirus, 14 persoane din rândul personalului angajat și 4 pacienți. La solicitarea domnului prefect, Nicușor Roșca, tot personalul angajat și pacienții vor fi testați în regim de urgență, urmând ca DSP Dolj să monitorizeze zilnic situația, iar conducerea unității sanitare să pună în aplicare măsurile recomandate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Dolj, care desfășoară ancheta epidemiologică în spital, pentru prevenirea infecției cu SARS COV2. 
 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.