Actualitate
Coronavirus- situația epidemiologică în județul Dolj. 55 de persoane infectate

Astăzi 15.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 1430 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 791 de persoane se află în carantină, 1035 de persoane au ieșit din carantină, iar alte 8238 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu. De asemenea, 55 de persoane au fost confirmate cu virusul COVID-19. 

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

       Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, în cursul zilei de ieri, 14 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 730 de persoane.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.