Actualitate
Craiova-Bursa locurilor de pentru absolvenți, pe 18 octombrie

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019. Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei (Anexa 1 A) la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât si pe fax (0351/401.557). Locația de desfășurare a evenimentului și programul vor fi comunicate în timp util. Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori,cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.