Actualitate
Craioveanul care a fugit de polițiștii de la Rutieră s-a prezentat singur la audieri.

Polițiștii craioveni l-au audiat pe bărbatul după care au tras mai multe focuri de armă din cauză că nu a oprit la semnalele lor. La mai bine de șase ore de la incident, bărbatul s-a prezentat la sediul de pe Câmpia Izlaz, însoțit de un prieten.

 

Craioveanul asupra căruia polițiștii doljeni au tras, vineri la prânz, 21 focuri de armă după ce a refuzat să oprească la semnalul agenților de la Biroului Poliției Rutiere Craiova a fost adus la audieri după mai bine de șase ore de căutări. Filip Gionea, în vârstă de 45 ani, s-a ascuns pe la prieteni care l-au sfătuit să se prezinte la sediul poliției pentru a discuta cu oamenii legii. 
Polițiștii craioveni au periat timp de șase ore cartierul craiovean Fața Luncii, reușind să îi dea de urme în jurul orei 19. A fost dus la audieri la sediul Biroului Poliției Rutiere Craiova. „În urma activităților desfășurate de polițiști, șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Craiova, a fost identificat, prins și audiat, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta nu a fost rănit. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. 
Conform sursei citate, agenți din cadrul Biroului Rutier Craiova, in timp executau serviciul de supraveghere și control al circulatiei pe bulevardul Stirbei Voda din Craiova, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism. Șoferul a refuzat sa oprească, politistii reusind însă să observe că la volan era un bărbat, despre care existau date că are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. „S-a procedat la urmărirea șoferului pana in cartierul Catargiu, unde au fost executate mai multe focuri de armă, cel in cauza reușind să fugă, după ce a abandonat mașina cu care se deplasa”, a mai precizat Grădinaru. Filip Gionea, fost Serdaru, a mai fost trimis în judecată pentru conducere fără permis. 
Pe 29 ianuarie 2018 i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule după ce polițiștii l-au sancționat pentru neacordare de prioritate iar pe 29 februarie 2018 fost depistat la volan și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.