Actualitate
Craiovenii, din nou fără căldură

Mii de craioveni din cartierele Valea Roșie, Lăpuș și Calea București vor rămâne fără apă caldă și încălzire, până la ora 20:00, ca urmare a unor reparații la rețea, au anunțat reprezentanții Termo Craiova. 

„Ca urmare a efectuării unor reparații la rețeaua primară de distribuție a agentului termic a Complexului Energetic Oltenia, se oprește furnizarea de agent termic (apa caldă menajeră și încălzire) la PT1 Valea Roșie, PT 2 Valea Roșie, PT 3 Valea Roșie, PT 4 Valea Roșie, PT 6 Valea Roșie, PT 7 Valea Roșie, PT 3 Calea București și PT Lăpuș. Vor fi afectați consumatorii din blocurile arondate acestor puncte termice, adică 7136 apartamente. Intervalul orar estimate pentru remedierea avariei este 10.00 – 20.00. Ne cerem scuze pentru problemele create, dar avaria nu aparține SC Termo Craiova SRL, ci Complexului Energetic Oltenia”,

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.