Actualitate
Crește presiunea la robinetele craiovenilor din Bariera Vâlcii

Compania de Apă Oltenia a finalizat o lucrare de amploare în cartierul craiovean Bariera Vâlcii, care a vizat modernizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă, având drept rezultat furnizarea apei la o presiune superioară pentru toți locuitorii cartierului.

Necesitatea executării acestor lucrări a apărut ca urmare a faptului că zona s-a dezvoltat, s-a extins, iar locuitorii aveau deseori probleme cu lipsa presiunii apei potabile. A fost luată decizia modernizării rețelei, iar lucrările au demarat
săptămâna trecută. Echipe suplimentare ale Companiei de Apă au fost mobilizate în cartierul Bariera Vâlcii în încercarea de a reduce la maximum disconfortul creat de săpăturile necesare, înlocuirea conductelor vechi și realizarea unor branșamente noi acolo unde a fost nevoie. În acest moment putem vorbi de o presiune net superioară la furnizarea apei potabile în tot cartierul, înlocuirea a 80 metri liniari de conductă și realizarea unui număr de 12 branșamente noi pe Aleea 7 Teilor. Pentru Compania de Apă Oltenia a fost un efort foarte mare, însă ținem la calitatea serviciilor oferite utilizatorilor, iar aceste lucrări reprezintă o îmbunătățire a acestora.

QUALITY
MOVEMENT
CM
ISO 9001 - Certificat nr. 416C
ISO 14001 - Certificat nr. 229M

Facem apel către beneficiarii acestor lucrări pentru utilizarea rațională a apei potabile, doar în scop menajer, nu pentru udatul grădinilor, întrucât nerespectarea acestor cerințe provoacă disconfortul tuturor locuitorilor cartierului.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.